InPress producerar The Economists årsmagasin

I dag är det premiär för Världen 2018 – The Economists framtidsprognos översatt till svenska. För femte året i rad har InPress översatt och producerat detta i flera bemärkelser tunga magasin. Dagens Industri bidrar med en svensk sektion och distribuerar magasinet till sina prenumeranter.

The Economist är enligt många världens mest ansedda tidning. En gång om året gör The Economist något som få andra vågar sig på – en framtidsprognos i magasinsform om året som kommer. I magasinet delar tidningens tyngsta analytiker och redaktörer, tillsammans med världskända gästskribenter, med sig av insiktsfulla och vågade analyser om industri, teknik, finanser, affärer, kultur, forskning och globala händelser. Varje år läser cirka 2,8 personer i 90 länder The World In. Det översätts till 30 olika språk. InPress är exklusiv licenstagare i Sverige för The World In.