Arbeta på InPress

På InPress arbetar säljande projektledare, redaktörer, formgivare, prepress, administratörer och vd. Vi har också ett stort nätverk av frilansande journalister och fotografer runtom i Sverige och Norden.

Just nu söker vi säljare

Nu söker jag dig som är hungrig på nya utmaningar och på att göra affärer. Viktigast för mig är att du är orädd, ärlig, har ett bra driv och är engagerad.

 

Ditt jobb blir att jobba med försäljning. En uppgift blir att sälja in annonser i redaktionella produkter och att sälja in tidnings- och kommunikationsprojekt i dagspress.

 

Du kommer att lära dig att göra tidningar i samarbete med redaktionen. Du lär dig

affärsmannaskap och att fatta snabba beslut. Du får också möjlighet till hög lön. Jobbet som säljare kräver fokusering och hårt arbete, men ger också mycket tillbaka.

Hör av dig,
så berättar jag mer!

Lars Jakobsson,
Vice VD, Tel. 018-68 30 10

InPress – Intelligent kommunikation skapar förståelse, tillväxt, samman­hållning och förankring.

 

Tidningar är fantastiska berättarverktyg. Därför är det vår passion att göra tidningar. Snygga och funktionella tidningar som lyfter fram intressanta personer och låter människor tala till punkt. Bra tidningar innehåller fakta och ger perspektiv. De behöver distribueras på ett intelligent sätt. Därför samarbetar InPress med de ledande dagstidningarna i Norden.

 

Sedan 1984 har InPress genomfört

ca 2 000 unika tidningsprojekt i Norden. Tidningar vars effektivitet noga utvärderats genom att tiotusentals läsare fått svara på vad de tycker.