paket

Har du budskap eller kampanjer som behöver nå ut både till bred allmänhet, beslutsfattare eller utvalda målgrupper? Då har vi verktygen. Vi hjälper er att hitta berättelserna, vi gör den redaktionella planeringen, texterna, bilderna, skapar formen och en smart och effektiv distribution.

På InPress finns allt under ett tak – projektledning, redaktörer, formgivare och prepress, vilket bidrar till en smidig och effektiv process. Vi har också ett stort nätverk av frilansande journalister och fotografer runtom i Sverige och Norden.

Vi har lång erfarenhet av komplexa kommunikationsprojekt, budskap och ämnen som man måste förstå på djupet för att kunna förmedla vidare på ett begripligt och samtidigt lockande sätt. Ju krångligare uppdrag, desto gladare blir  vi.

Förutom tidningsprojekt arrangerar vi internationella konferenser i samarbete med The Economist. Vi har skapar program, sköter PR och arbetar med sponsorer.

Vi hjälper också till att sammanställa rapporter. Vi har bred erfarenhet av internationella organisationer, forskning och stora projekt. Våra redaktörer och formgivare ser till att även de mest komplexa processer kommer i mål.

För mer info om vad vi kan göra för er, ring eller mejla

[tmm name=”conny-allman”]